Uw browserversie ondersteunt deze inhoud niet, uw ervaring wordt niet geoptimaliseerd. Werk uw browser bij.

Over onsWatco & Co kan aan al uw industriële onderhoudsbehoeften voldoen. Vloeren, muren, daken, metalen oppervlakken ... Watco staat u met raad en daad bij en stelt u zijn expertise graag ter beschikking.

 

Ontdek al onze oplossingen

Als toonaangevende fabrikant van industriële verven en coatings voor zwaar gebruik zijn wij er trots op u te helpen bij het bereiken van een professionele, duurzame afwerking van uw vloeren, metalen oppervlakken en daken. Ons productassortiment levert telkens weer uitstekende resultaten, zelfs in complexe industriële omgevingen.

Met ons uitgebreide productassortiment kunt u nu dezelfde betrouwbare kwaliteitsproducten gebruiken voor andere oppervlakken, waaronder metaal, muren en daken. Dus, hoe uw project er ook uitziet, bij ons vindt u alles wat u nodig hebt.

Al 90 jaar marktleider

Toonaangevende Britse fabrikant en directe leverancier van industriële verven, reparatie- en onderhoudsmaterialen. Onze producten garanderen duurzame en hoogwaardige resultaten. Van een bedrijf met 90 jaar ervaring in de industrie zou u ook niet anders verwachten.

Hulp en advies

Wij zorgen ervoor dat u het juiste advies en de juiste aanbevelingen krijgt voor uw project. Vertel ons dus zeker alles over uw project: het oppervlak, de staat en het gebruik ervan, de temperatuur en de locatie ... Wij bieden u dan de ideale oplossing voor de beste resultaten.

Ontwikkeling van innovatieve producten

Onze chemici onderzoeken, ontwikkelen en testen voortdurend nieuwe manieren om het verschil te maken. Het gaat niet alleen om het verbeteren van bestaande producten, we ontwerpen ook producten waar u ons om vraagt en waarvan u niet weet dat u ze nodig heeft.

90 jaar industriële expertise

Van ons bekroonde klantenserviceprogramma tot onze industriële certificeringen en affiliaties, wij investeren in onze mensen en onze producten.

Dan kunt u er zeker van zijn dat u het advies krijgt dat u verdient en dat de producten doen wat ze beloven.

Wist u dat?

  • Onze producten garanderen duurzame en hoogwaardige resultaten. Ze voldoen inderdaad aan strenge normen en worden streng getest
  • Ons advies is persoonlijk. Inderdaad, wij zetten ons in om producten te leveren die zijn afgestemd op uw behoeften, elke keer weer
  • Onze producten zijn klaar wanneer u dat bent. Omdat wij ze produceren, kunnen wij de levering regelen op de exacte datum waarop u ze nodig hebt
  • Onze medewerkers zijn experts. Sterker nog, wij bieden hen permanente training die hen de kennis geeft die ze nodig hebben om u de juiste oplossing te bieden
Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en geniet van -10% op je eerste bestelling.