Uw browserversie ondersteunt deze inhoud niet, uw ervaring wordt niet geoptimaliseerd. Werk uw browser bij.


Een product van Watco valt op geen enkele manier te vergelijken met andere producten op de markt.


Watco's toonaangevende reparatieproducten en vloerverven krijgen een make-over. We creëerden nieuwe productreeksen, elk door ons vervaardigd en geselecteerd om u te voorzien van hoogwaardige coatings die telkens weer uitzonderlijke resultaten opleveren.

Wat voor al onze assortimenten geldt, is dat u ze in geen enkele bouwmarkt zult vinden. Omdat wij een ijzersterke reputatie hebben opgebouwd in de productie van hoogwaardige producten voor de renovatie van panden, kunnen wij deze rechtstreeks aan u leveren.

Wanneer u een product van Watco koopt, koopt u ook onze unieke service. U krijgt een product met materialen van de hoogste kwaliteit, met resultaten die duurzamer en slijtvaster zijn dan alle andere producten op de markt. En u krijgt deskundig advies en service - voor, tijdens en na de toepassing.

Als het Watco logo op het blik staat, bent u zeker van de kwaliteit van het product: gebruiksvriendelijk en altijd betrouwbaar, ondersteund door het ongeëvenaarde advies en de service van onze teams. Het is wat er in het blik zit dat Watco maakt tot wat het is - een merk waarop u kunt vertrouwen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief en geniet van -10% op je eerste bestelling.